FPU 005 S          FPU 005 M (deze urn is donkerblauw)

FPU 006 S          FPU 006 M

FPU 007 S         FPU 007 M

FPU 008 S         FPU 008 M

FPU 009 S          FPU 009 M (deze urn is donkerblauw)

FPU 010 S         FPU 010 M

FPU 011 S       FPU 011 M

FPU 012 S          FPU 012 M

 

 

Prijs van alle bovenstaande urnen:

Inhoud maat S 0.4 ltr – € 199,00 

Inhoud maat M 3,5 ltr   €  379,00

 

Keramische urn Celest

Verkrijgbaar in 2 verschillende maten

De Celest urnen zijn onderdeel van de Funeral Products Originals collectie. Modellen uit deze exclusieve lijn zijn door Funeral Products ontworpen, geschetst en geproduceerd. Samen met onze eigen designer zijn we instaat om innovatieve, moderne producten te creëren, welke hun inspiratie vinden in de artistieke aspecten van Dutch Design. Het belangrijkste focuspunt in dit proces was om deze moderne stijl te combineren met de wensen en belevingen van de nabestaanden.  

De Celest urn is een typisch voorbeeld van een Dutch Design product. Het druppelvormige model van de urn is simpel doch krachtig, welke deze voorziet van een dynamische symboliek geschikt voor ieder interieur. De urnen worden op ambachtelijke wijze vervaardigd uit hoogwaardige klei. Speciaal geselecteerde ingrediënten worden gemixt tot een keramische werkbare massa en gemodelleerd tot urn. Tot slot wordt de urn afgewerkt met een innovatieve lak die het product duurzaam maakt en beschermd. Hierdoor is de Celest urn geschikt om zowel binnen als buiten te plaatsen.

De urn is voorzien van een inkeping welke, buiten het bieden van een elegante uitstraling, het mogelijk maakt om de perfecte duo urn te creëren door deze mini Celest urn in de opening van de grotere urn (3.5 ltr.) te plaatsen. Hierdoor geeft men een nieuwe definitie aan voor altijd samen.

Wanneer de gewenste urn niet op voorraad is, kan deze besteld worden en binnen korte tijd geleverd worden. 

 

<< Terug naar urnen

Kolleweidenhof