Home » Dierencrematorium

Dierencrematorium

Kolleweidenhof is een dierencrematorium, gevestigd in Heelweg-Oost (nabij Varsseveld) in Gelderland, waar u vanuit heel Nederland terecht kunt. Wij zijn gevestigd in Gelderland, maar ons dierencrematorium is ook zeer goed te bereiken vanuit diverse plaatsen in Overijssel, zoals Deventer, Enschede en Hengelo.

De eerste stap om het verlies te verwerken is een gedenkwaardig afscheid voor uw trouwe huisgenoot. Een grote inspraak bij de gang van zaken is daarom dan ook erg belangrijk. De medewerkers van Kolleweidenhof geven u daarom ook de gelegenheid en ruimte om uw wensen kenbaar te maken en om alles goed te overleggen. Het is van groot belang dat u kunt terugzien op een waardig afscheid, zodat u hier met een goed gevoel aan zult terugdenken.

Dierencrematorium Kolleweidenhof in Gelderland: waardig afscheid met crematie of begrafenis

Bij Dierencrematorium Kolleweidenhof in Heelweg-Oost (nabij Varsseveld) in Gelderland, kunt u uw huisdier laten cremeren, maar u kunt ook kiezen voor een begrafenis. Wij zorgen altijd voor een waardig afscheid, geheel naar uw wensen. Zo heeft u bij ons de keuze uit een collectieve crematie, individuele crematie of een begrafenis. Bij een collectieve crematie wordt uw huisdier samen met een ander huisdier gecremeerd, waarna de as wordt uitgestrooid op de strooiweide op het terrein van Kolleweidenhof. Kiest u voor een individuele crematie, dan wordt uw huisdier alleen gecremeerd, waarna u over de as kunt beschikken en deze zelf kunt uitstrooien op de door u gewenste plek. U kunt er ook voor kiezen om de as te bewaren in een bijzondere urn. Wilt u uw huisdier laten begraven? Ook dat is mogelijk bij Kolleweidenhof. Uw huisdier komt dan op onze begraafplaats te liggen, die u te allen tijde kunt bezoeken.

Dierencrematorium regelt vervoer vanuit diverse plaatsen, waaronder Deventer, Enschede en Hengelo

Dierencrematorium Kolleweidenhof biedt u de mogelijkheid uw overleden huisdier zelf naar ons te brengen, maar het is ook mogelijk uw huisdier door ons te laten ophalen. Wij komen langs bij uw dierenarts of bij u thuis. Van maandag tot en met vrijdag tussen 12.00 uur een 16.00 uur kunnen wij uw huisdier bij uw dierenarts of bij u thuis ophalen. Ook buiten deze tijden is het mogelijk om uw overleden huisdier aan huis op te halen. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. Neem gerust contact op om te informeren naar de mogelijkheden. Kolleweidenhof staat voor het vervoer van uw overleden huisdier in heel Nederland voor u klaar, bijvoorbeeld wanneer wij in diverse plaatsen in Overijssel moeten langskomen, zoals in Deventer, Enschede of Hengelo. Na de crematie is het ook mogelijk om de as weer terug te bezorgen bij uw dierenarts.

Diverse mooie urnen beschikbaar

Wilt u de as van uw huisdier bewaren? Bij Kolleweidenhof bieden wij een divers aanbod aan urnen, asbekers en assieraden. Op onze website kunt u het gehele assortiment te bekijken.

Huisdier cremeren of begraven voor iedereen mogelijk

Bij het dierencrematorium van Kolleweidenhof in Gelderland vinden wij dat iedereen recht heeft op een waardig afscheid van uw geliefde huisdier. Daarom bieden wij zeer betaalbare tarieven, zowel voor de crematie of begrafenis van uw huisdier, als voor het vervoer, bijvoorbeeld vanuit Overijssel (Deventer, Enschede en Hengelo). Heeft u vragen aan Kolleweidenhof of wilt u informeren over de mogelijkheden? Bij Kolleweidenhof staan we u graag te woord. Neem gerust contact op door te bellen naar het telefoonnummer 0315-241449 voor meer informatie over onze dienstverlening.


Wellicht zijn de volgende artikelen ook interessant

N

Dierencrematorium en -begraafplaats

N

Gelegen in een mooie, landelijke omgeving.

N

Gedenkwaardig afscheid van uw trouwe huisgenoot

Neem contact op

 
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

 

Kolleweidenhof