Begraven

Home » Begraven

Begraven

Naast het cremeren van uw huisdier is het ook mogelijk om uw huisdier te laten begraven. De begrafenis verzorgen wij van maandag tot en met vrijdag tussen 11.30 uur en 15.30 uur. U kunt hier op afspraak bij aanwezig zijn. U krijgt dan eerst gelegenheid om nog rustig afscheid te nemen als u dit wenst, daarna gaat u met één onze medewerkers naar de begraafplaats waar dan uw huisdier begraven wordt.

Het is ook mogelijk dat één van de medewerkers van ” Kolleweidenhof ” de begrafenis voor u verzorgt en dat u hierbij niet aanwezig bent. U krijgt als u dit wenst aansluitend telefonisch bericht en later schriftelijk.

Als u meerdere huisdieren heeft kunt u kiezen voor een “ familiegraf “. Er kunnen dan meerdere dieren van één eigenaar in een graf begraven worden. Indien u dit wenst, dient u dit vooraf aan te geven zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Bij een nieuw graf zit de eerste 3 jaar grafhuur bij inbegrepen. Dit is tevens ook de minimale huurperiode. Daarna wordt de huur steeds stilzwijgend met een jaar verlengd totdat deze schriftelijk bij ons opgezegd wordt.

Mocht u de huur willen beëindigen dan is het mogelijk om de resten van uw huisdier op te laten graven en te cremeren zodat u de as mee naar huis kunt nemen.

Onze medewerkers kunnen tegen een kleine vergoeding het grafje voor u onkruid vrij houden. U kunt er ook voor kiezen om dit zelf te doen. U bent dan zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van het grafje.

Voor verdere wensen, bijzonderheden of een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kolleweidenhof