Urnen

Home » Urnen » Urnen

Een gedenkwaardig afscheid in de vorm van een urn of ander gedenkteken helpt u bij het verwerken van het verlies van uw trouwe huisdier. Huisdierencrematorium en begraafplaats Kolleweidenhof biedt u de mogelijkheid om uw huisdier te laten begraven of cremeren. Nadat de crematie heeft plaatsgevonden bieden wij u de mogelijkheid om de as uit te strooien op de strooiweide. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de as van uw huisdier dicht bij u te houden in een bijpassende urn.

Let op:
Helaas hebben onze leveranciers door het Corona virus te maken met leveringsproblemen uit India, Indonesië en China.

Daardoor kan het voorkomen dat bepaalde urnen en as sieraden momenteel niet voorradig zijn en een langere levertijd hebben.

Een bijpassende urn voor uw trouwe huisdier

Wij helpen u graag bij het creëren van een waardig afscheid voor uw huisdier. Een urn die ervoor zorgt dat de as van uw huisdier op een mooie manier bewaard blijft, kan hierbij helpen. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij een assortiment met diverse urnen. Hierbij bieden wij mooie basisurnen aan die in elk interieur mooi staan, maar ook gespecificeerde urnen voor verschillende diersoorten. Ook kunt u kiezen uit verschillende materialen voor de urn van uw huisdier. Zo bieden wij urnen van glas, keramiek, messing en aluminium aan.

Bekijk het assortiment

Wij begrijpen als geen ander dat wij niet het verdriet dat u voelt kunnen wegnemen. Maar wij bieden u graag een helpende hand als het om het afscheid nemen van uw huisdier gaat. Bekijk ons assortiment en kies een urn die perfect aansluit bij uw huisdier. Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag. U kunt altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0315-241449 of een e-mail te sturen naar info@kolleweidenhof.nl.

Basis urnen

Klik op een afbeelding voor meer informatie over het product.