Een urn voor uw huisdier

Home » Urnen » Urn voor uw huisdier

Een urn is een goed voorbeeld van een gedenkteken waarin u de as van uw huisdier kunt bewaren. Bij Kolleweidenhof in Heelweg begrijpen we hoe belangrijk het is om een passende laatste rustplaats voor uw geliefde huisdier te vinden. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerde collectie urnen aan, ontworpen om elk uniek huisdier te eren.

Heeft u vragen aan Kolleweidenhof of wilt u informeren over de mogelijkheden?

Bel ons 0315-241449

Een bijpassende urn voor uw trouwe huisdier

Wij helpen u graag bij het creëren van een waardig afscheid voor uw huisdier. Bij ons kunt u uw huisdier laten cremeren of begraven. Na de crematie kunt u de as mee naar huis nemen of door ons op de strooiweide laten uitstrooien. Wanneer u de as mee naar huis wilt nemen, zorgt een urn ervoor dat de as van uw huisdier op een mooie manier bewaard blijft. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij als dierencrematorium een assortiment met diverse urnen. Hierbij bieden wij mooie basisurnen aan, maar ook gespecificeerde urnen voor verschillende diersoorten. Ook kunt u kiezen uit verschillende materialen voor de urn van uw huisdier. Zo bieden wij urnen van glas, keramiek, messing en aluminium aan.

Bekijk het assortiment

Wij begrijpen als geen ander dat wij niet het verdriet dat u voelt kunnen wegnemen. Maar wij bieden u graag een helpende hand aan als het om het afscheid nemen van uw huisdier gaat. Na de crematie van uw kat of andere huisdier vindt u een mooie urn bij ons. Bekijk ons assortiment en kies een urn die perfect aansluit bij uw huisdier. Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Kolleweidenhof