Vervoer

Home » Vervoer

Vervoer

Indien u niet in de gelegenheid bent uw overleden huisdier zelf naar ons toe te brengen, kunnen wij uw huisdier voor u ophalen bij uw dierenarts of bij u thuis.

Het ophalen bij uw dierenarts doen wij van maandag tot en met vrijdag tussen 12.00 uur en 16.00 uur. De dierenarts of de assistente zal met of voor u een overeenkomst van ons invullen waarop uw gegevens en die van uw huisdier staan en waarop u uw wensen al kenbaar kunt maken. Na aankomst van uw huisdier bij “ Kolleweidenhof “ nemen wij als u dat wenst, telefonisch contact met u op en worden uw wensen met u besproken.

De rijtijden voor het ophalen van uw overleden huisdier bij u thuis zijn op werkdagen tussen 12.00 uur en 16.00 uur. Mocht uw huisdier buiten deze tijden komen te overlijden dan is het ook mogelijk dat onze chauffeur naar u toe komt. Daar zijn alleen wel extra kosten aan verbonden omdat wij dan één van onze chauffeurs op roepen. Als wij uw huisdier bij u aan huis op mogen halen dan belt onze chauffeur van te voren hoe laat hij/zij ongeveer bij u zal zijn. Onze chauffeur neemt uw wensen met u door voor de crematie of begrafenis en noteert deze vervolgens met uw gegevens en die van uw huisdier op de overeenkomst. Wij hebben speciale brancards in de auto. Maar uw huisdier mag ook in zijn/haar eigen mand of deken mee. Onze chauffeur is alleen onderweg, mocht u een grote hond hebben en zelf niet in staat zijn om te helpen met dragen/tillen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om hulp te regelen of om dit aan ons door te geven.

Voor verdere informatie of een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kolleweidenhof