Cremeren

Home » Crematie

Crematie van huisdieren

Kolleweidenhof in Heelweg is gespecialiseerd in de zorgvuldige crematie van huisdieren. Ons doel is om u een waardige afscheid te bieden, met diverse opties die passen bij uw persoonlijke wensen en die van uw huisdier. Ook vanuit Overijssel en overige provincies kunt u bij ons uw huisdieren laten cremeren. Of u nu uit Enschede komt of een andere plaats, wij verzekeren u van een respectvolle crematie van huisdieren tijdens deze moeilijke tijd.

Heeft u vragen aan Kolleweidenhof of wilt u informeren over de mogelijkheden?

Bel ons 0315-241449

De mogelijkheden voor een crematie van huisdieren

De crematie van huisdieren wordt van maandag tot en met vrijdag door ons verzorgd. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw huisdier of huisdieren te laten cremeren:

  • Een groepscrematie met nog een ander huisdier samen. De as wordt na de crematie van de huisdieren dan door ons uitgestrooid op onze strooiweide.
  • Een individuele crematie waarbij uw huisdier alleen wordt gecremeerd. Wij kunnen de as voor u uitstrooien op onze strooiweide, maar dit mag en kan u ook zelf doen.
  • Een individuele crematie waarna u zelf over de as kunt beschikken.

De as van uw huisdier kan in een urn wanneer u dit thuis wilt bewaren. Deze kunt u ook laten zetten in de urnenmuur. Daarnaast is as in een asbeker of herinneringssierraad ook mogelijk.

U kunt vanaf vijf werkdagen na de crematie van huisdieren weer over de as beschikken als u de urn of asbeker bij ons dierencrematorium op komt halen. Wanneer u de urn of asbeker bij ons komt ophalen, verzoeken wij u contant of per pin af te rekenen. U krijgt dan van ons ook het crematiecertificaat mee.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de urn of asbeker op te halen na het laten cremeren van uw huisdieren, dan kunnen wij de urn of asbeker voor u tegen een kleine vergoeding bij uw dierenarts afgeven. De dierenarts neemt dan telefonisch contact met u op als de urn of asbeker is afgegeven. Wij verzorgen dit na betaling van de factuur.

Neem contact met ons op om uw huisdier of huisdieren bij ons te laten cremeren

Uw huisdier of huisdieren bij ons laten cremeren, betekent kiezen voor een liefdevolle en respectvolle behandeling, waarbij we elk moment met de grootste zorg benaderen. We sluiten af met de belofte dat wij met groot respect en zorgzaamheid de laatste eer bewijzen aan uw dierbare huisdier(en). Neem contact met ons op en vertrouw op ons om u bij te staan in deze moeilijke tijden.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kolleweidenhof