Individueel

Home » Crematie » Individueel

Individueel

Uw huisdier wordt dan helemaal alleen gecremeerd waarna u over de as kunt beschikken. U kunt ervoor kiezen om de as in een urn thuis te bewaren maar wij kunnen de as ook voor u in een strooikoker als u zelf een mooie of bijzondere plek heeft om de as uit te strooien of te begraven. Voor voorbeelden van onze urnen, strooikokers en sieraden verwijzen wij u naar de catalogus onder de knop urnen.

Ook kunt u zelf de as bij ons uitstrooien over de strooiweide maar wij kunnen dit ook voor u verzorgen. Deze is 7 dagen per week vrij toegankelijk en er is gelegenheid om op de gedenkplaats voor de strooiweide iets ter nagedachtenis neer te leggen. Mocht u de as wel graag in een urn willen maar deze niet mee naar huis nemen, dan kunt deze u bij ons bijzetten in de urnenmuur.

U kunt vanaf 5 werkdagen na de crematie weer over de as beschikken als u de urn of asbeker bij het crematorium op komt halen. Wanneer u de urn of asbeker bij ons komt ophalen verzoeken wij u vriendelijk om contant of per pinbetaling af te rekenen. U krijgt dan van ons ook het crematiecertificaat mee.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de urn of asbeker op te halen, dan kunnen wij de urn of asbeker voor u tegen een kleine vergoeding bij uw dierenarts afgeven. Uw dierenarts neemt dan telefonisch contact met u op als wij de urn of asbeker hebben terug afgegeven. Wij verzorgen dit voor u na betaling van de factuur.

Voor verdere informatie of een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact op

 
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

 

Kolleweidenhof