Home » Crematie hond

Crematie hond

Voor een waardige crematie van uw hond kunt u bij Kolleweidenhof terecht. Bij Kolleweidenhof begrijpen wij dat u op een bijzondere manier afscheid wilt kunnen nemen van uw trouwe viervoeter. Als huisdierencrematorium en dierenbegraafplaats, gelegen in de mooie, landelijke omgeving van Heelweg-Oost (nabij Varsseveld), zorgen wij voor een passend afscheid in de rust die u hiervoor nodig heeft.

Crematie van uw hond: afscheid nemen in ons huisdierencrematorium

Indien u daar behoefte aan heeft, is het ook mogelijk om voor de crematie van uw hond, nog afscheid te nemen. Dit kan op afspraak van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 uur tot 16.00 uur. Wanneer uw hond overlijdt, is het mogelijk deze te laten cremeren. Bij Kolleweidenhof bieden wij verschillende mogelijkheden:

  • Een collectieve crematie: uw hond wordt samen met een ander huisdier gecremeerd. De as wordt dan uitgestrooid over strooiweide op ons terrein.
  • Een individuele crematie: uw hond wordt alleen gecremeerd. De as kan daarna worden uitgestrooid op de strooiweide, maar u kunt de as ook meenemen in een asbeker of asblik indien u het zelf ergens wilt uitstrooien. U kunt er ook voor kiezen om de as in een bijzondere urn mee te nemen om thuis ergens te bewaren. Wilt u de as wel bewaren in een urn, maar deze liever niet mee naar huis nemen? Dan kunt u de urn ook laten bijzetten onze de urnenmuur.

Begraven

U kunt er ook voor kiezen om uw hond te laten begraven. Kolleweidenhof verzorgt begrafenissen uitsluitend op afspraak. Wilt u op een passende manier afscheid nemen van een ander dierbaar huisdier? Dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Bij Kolleweidenhof staan we altijd voor u klaar. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden via 0315-241449.

 

Wellicht zijn de volgende artikelen ook interessant

N

Dierencrematorium en -begraafplaats

N

Gelegen in een mooie, landelijke omgeving.

N

Gedenkwaardig afscheid van uw trouwe huisgenoot

Neem contact op

 
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

 

Kolleweidenhof