Home » Crematie hond

Crematie van uw hond

Voor een waardige crematie van uw hond kunt u bij Kolleweidenhof in Heelweg terecht. Ons team begrijpt dat u op een bijzondere manier afscheid wilt nemen van uw trouwe viervoeter. Bij ons vindt u een respectvolle omgeving waar elk detail van de ceremonie wordt afgestemd op uw wensen, zodat u op een persoonlijke en betekenisvolle manier afscheid kunt nemen. Niet alleen mensen in Gelderland, maar ook daarbuiten, bijvoorbeeld uit Enschede, komen naar ons toe om hun honden te laten cremeren.

Meer informatie over het cremeren

Bel ons 0315-241449

Ontdek de mogelijkheden voor de crematie van uw hond

In ons dierencrematorium hebben wij de mogelijkheid om honden op een respectvolle manier te cremeren. Wij bieden wij verschillende mogelijkheden aan voor de crematie van uw hond:

  • Een collectieve crematie: uw hond wordt samen met een ander huisdier gecremeerd. De as wordt dan uitgestrooid over de strooiweide op ons terrein.
  • Een individuele crematie: uw hond wordt alleen gecremeerd. De as kan daarna worden uitgestrooid op de strooiweide, maar u kunt de as ook meenemen in een asbeker of asblik indien u het zelf ergens wilt uitstrooien. U kunt er ook voor kiezen om de as in een bijzondere urn mee te nemen of deze laten zetten in onze urnenmuur.

Indien u daar behoefte aan heeft, is het ook mogelijk om voor de crematie van uw hond, nog afscheid te nemen. Dit kan op afspraak van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 uur tot 16.00 uur.

Laat ons de crematie van uw viervoeter verzorgen

We nemen afscheid van uw hond met de belofte dat de crematie met de grootste zorg wordt behandeld. Ons team begrijpt de diepe emotionele band die u met uw viervoeter heeft en streeft ernaar om deze moeilijke periode zo troostrijk mogelijk te maken. Wilt u op een passende manier afscheid nemen van een ander dierbaar huisdier, bijvoorbeeld uw kat? Dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Wij cremeren niet alleen honden, maar ook andere huisdieren. Neem contact met ons op voor de crematie van uw huisdier.

N

Dierencrematorium en -begraafplaats

N

Gelegen in een mooie, landelijke omgeving.

N

Gedenkwaardig afscheid van uw trouwe huisgenoot

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kolleweidenhof