Home » Dieren crematorium

Dieren crematorium

Bent u op zoek naar een dieren crematorium vanuit bijvoorbeeld Deventer? Bij Kolleweidenhof in Heelweg-Oost (nabij Varsseveld) kunt u vanuit heel Nederland terecht. Wij zijn een dierencrematorium- en begraafplaats in gelegen in een mooie en landelijke omgeving. Bij ons kunt u terecht voor de crematie of het begraven van alle huisdieren. Naast onze crematie- en werkruimte beschikken wij ook over twee afscheidsruimtes, waar u nog in alle rust afscheid kunt nemen van uw geliefde huisdier. Hier kunt u telefonisch een afspraak voor maken.

Dieren crematorium goed bereikbaar, bijvoorbeeld vanuit Deventer

De eerste stap om het verlies te verwerken is een gedenkwaardig afscheid voor uw trouwe huisgenoot. Een grote inspraak bij de gang van zaken is daarom dan ook erg belangrijk. De medewerkers van Kolleweidenhof geven u daarom ook de gelegenheid en ruimte om uw wensen kenbaar te maken en om alles goed te overleggen. Het is van groot belang dat u kunt terugzien op een waardig afscheid, zodat u hier met een goed gevoel aan zult terugdenken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een collectieve of individuele crematie, maar is het ook mogelijk uw huisdieren te laten begraven. Hoewel dieren crematorium en -begraafplaats Kolleweidenhof middenin een landelijke omgeving is gelegen, is het zeer goed bereikbaar vanuit diverse plaatsen in Nederland, zoals Deventer of Apeldoorn.

Professionele begeleiding

Met onze jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen die afscheid hebben moeten nemen van hun huisdier, kunnen wij u altijd professionele begeleiding bieden wanneer u in die situatie terechtkomt. Wij kunnen u daarnaast voorzien van advies, maar we zijn ook vooral een helpende hand en een luisterend oor in een verdrietige tijd. Heeft u vragen aan Kolleweidenhof, bijvoorbeeld over de bereikbaarheid vanuit Deventer of Apeldoorn? Of wilt u meer informatie over dieren crematorium Kolleweidenhof? Bel ons dan op 0315-241449.

 

Wellicht zijn de volgende artikelen ook interessant

N

Dierencrematorium en -begraafplaats

N

Gelegen in een mooie, landelijke omgeving.

N

Gedenkwaardig afscheid van uw trouwe huisgenoot

Neem contact op

 
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

 

Kolleweidenhof