Home » Hond cremeren

Hond cremeren

Wilt u uw hond laten cremeren en woont u in de omgeving van Enschede? Bij Kolleweidenhof, gelegen in Heelweg-Oost (nabij Varsseveld) in Gelderland, kunt u vanuit heel Nederland terecht. Het is van groot belang dat u kunt terugzien op een waardig afscheid, zodat u hier met een goed gevoel aan kunt terugdenken. De mogelijkheden zijn dan ook ons zeer uitgebreid.

Hond cremeren bij Kolleweidenhof: waardig afscheid van uw trouwe viervoeter

Kolleweidenhof biedt zeer ruime mogelijkheden omtrent het laten cremeren van uw hond of ander huisdier. U kunt uw huisdier bij Kolleweidenhof ook laten begraven. Bij Kolleweidenhof kunt u kiezen voor:

  • Crematie ‘collectief’: uw hond of ander huisdier wordt samen met een ander huisdier gecremeerd. De as wordt uitgestrooid over onze eigen strooiweide op het terrein.
  • Crematie ‘individueel’: uw hond of ander huisdier wordt alleen gecremeerd, wat u de mogelijkheid biedt de as zelf uit te strooien of te behouden in een urn, asbeker of assieraad.
  • Begrafenis: uw hond of ander huisdier wordt op onze begraafplaats begraven.

Indien u daar behoefte aan heeft, is het ook mogelijk om voor de crematie of begrafenis van uw hond, nog afscheid te nemen. Dit kan op afspraak van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 uur tot 16.00 uur.

Vervoersservice vanuit Overijssel, zoals vanuit Enschede, bij hond laten cremeren

Bij Kolleweidenhof bieden wij u een zeer goede en uitgebreide vervoersservice vanuit Overijssel, zoals bijvoorbeeld Enschede. Zo kunnen wij uw huisdier bij u thuis of bij de dierenarts ophalen en vervoeren naar het dierencrematorium Kolleweidenhof. Van maandag tot en met vrijdag tussen 12.00 uur een 16.00 uur kunnen wij uw huisdier bij uw dierenarts of bij u thuis ophalen. Ook buiten deze tijden is het mogelijk om uw overleden huisdier aan huis op te halen. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. Neem gerust contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

Dierencrematorium Kolleweidenhof staat voor het vervoer van uw overleden huisdier In heel Nederland voor u klaar. Na de crematie is het ook mogelijk om de as weer terug te bezorgen bij uw dierenarts in bijvoorbeeld Enschede.

Huisdier gedenken bij strooiweide, huisdierenbegraafplaats en urnenmuur

Kolleweidenhof is gelegen in een prachtige, landelijke omgeving. Dit is een zeer mooie plek om uw huisdier te gedenken. Onze strooiweide, huisdierenbegraafplaats en urnenmuur zijn zeven dagen per week, van zonsopgang tot zonsondergang, vrij toegankelijk. U kunt hier te allen tijde uw huisdier gedenken in de rust die u daarvoor nodig heeft. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem contact met ons op en bel naar 0315-241449 voor meer informatie.

 

Wellicht zijn de volgende artikelen ook interessant

N

Dierencrematorium en -begraafplaats

N

Gelegen in een mooie, landelijke omgeving.

N

Gedenkwaardig afscheid van uw trouwe huisgenoot

Neem contact op

 
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

 

Kolleweidenhof